SALE TOT 50% KORTING WEGENS BEDRIJFSBEEINDIGING

Art Impressions

Art Impressions laat al enige tijd replica’s schilderen van bekende meesters. De laatste jaren is er ook originele kunst in de collectie. Karien de Steenhuysen Piters is in 1997 met haar galerie gestart. Het principe is dat er van een foto nageschilderd wordt door buitenlandse schilders. Zij beheersen verschillende technieken zeer goed, waardoor er een hoge kwaliteit wordt bereikt. De prijzen zijn, door lager arbeidsloon, zeer betaalbaar. Prijzenrange van € 250,- tot € 2000,- inclusief een lijst (formaat 80 x 100 cm ± € 1000,-). Professionele lijstenmakers verzorgen de lijst. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt schilderij te vinden, qua prijs en afbeelding.

Er zijn steeds wisselende thema’s. Altijd zijn er impressionistische schilderijen naar Van Gogh, Monet, Boudin, Renoir etcetera. Het tweede thema is watersport. Dit bevat diverse invullingen. Een realistisch bootdek of een impressionistische zeilrace. Kleurrijke dobbers en veel roeiboten.

Bloemen als onderwerp voor schilderijen met een gekleurde achtergrond vormen een mooi geheel bij antiek maar ook bij een modern interieur.

Realisme is in trek in deze tijd en natuurlijk ook bij Art Impressions. Stillevens voor in een living of in een keuken.

Portretten is een thema. U kunt een portret laten schilderen door de beste portretschilder van Azië! Dit is heel betaalbaar en daardoor leuk als cadeau. Levertijd 8 weken.


Mogelijkheden:
Bent u op zoek naar een mooi en betaalbaar schilderij dan kunt u het volgende doen:

  • U maakt een afspraak om in de expositieruimte een groot aantal schilderijen te bezichtigen. Tel: 06-53483232.
  • U zoekt zelf in kunstboeken en geeft een opdracht iets te laten schilderen. Levertijd is 8 weken.
  • U kunt een gratis advies vragen, waarbij een thuisbezoek met schilderijen mogelijk is.
  • Maak via de e-mail kenbaar dat u een uitnodiging voor een open dag wilt (vier keer per jaar). E-mail: info@art-impressions.nl

Art Impressions
Karien de Steenhuysen Piters
Tel: 06-53483232
E-mail: info@art-impressions.nl